Om meg

Bildet mitt
I det gylne tiåret - over 60, pensjonert lærer, gift, 3 voksne barn, bor med Timmy som er en gammel hund på 13 år, ei katt ved navn Mona 14 år. Og ikke minst samme gubbe gjennom 35 år. :) Livsmotto: "Ta en dag om gangen". Vær takknemlig for det du har.

lørdag 9. mars 2013

Kroken på døra / Dyr gis bort


Kroken på fjøsdøra. 

Geitene er dratt med Norturas dyrebil. Nå har vi noen to- og firbeinte som må finne seg nye hjem.

Dyrene gis helst bort samlet. Kanskje det er noen Inn på tunet-aktører som trenger å utvide dyrestallen sin? Men dyrene kan godt gis bort enkeltvis. Bare de får gode hjem. :)

Den første og eldste er Benjamin. Han er en 21 år gammel blandingsponny (shetlands/welsh mountain), snill og koselig kar. Han liker ikke lenger å bli ridd, men er en ypperlig selskapshest for andre hester. Han er trygg på henger og grei med hovslageren, nøysom i matveien.

Benjamin

Bertha er en 7 år gammel kjælegris av rasen svensk/canadisk minigris. Hun er ei godslig og snill dame som elsker mat av alle slag og å bli klødd på magen. Hun blir fort barnas favoritt.

Bertha i innhegningen ute.

Vi har en flokk med høner (11 høner og noen haner) av rasen dverg cochin. De er lett å håndtere og legger villig egg. Flinke rugere, vi har kylliger i alle farger hvert år.





Til slutt har vi tre søte kaniner, Trygve, Trampe og Frankie som ønsker seg nye eiere. Det er to sorte kaniner og en lysebrun. 

Trygve

Del gjerne innlegget på facebook, så hjelper dere oss å finne nye hjem til dem. Er det noen som er interessert er det bare å legge inn en kommentar nederst, eller kontakte meg på privat melding på facebook.

Vennlig hilsen Eva Annie :)


1 kommentar:

Marianne sa...

Vet ei som er interessert i hønsene, har sendt deg melding på facebook.