Om meg

Bildet mitt
I det gylne tiåret - over 60, pensjonert lærer, gift, 3 voksne barn, bor med Timmy som er en gammel hund på 13 år, ei katt ved navn Mona 14 år. Og ikke minst samme gubbe gjennom 35 år. :) Livsmotto: "Ta en dag om gangen". Vær takknemlig for det du har.

søndag 22. januar 2012

We`re waiting for the sun. Sola er på tur tilbake!

Welcome to my webside in english and norwegian, from now on! I`ll try to write some in English. 
At first a presentation of myself: I`m a teacher, live at a farm where we have a lot of different animals, mostly goats.


We also have some horses, 4 of them islandic ponnies, cats, hen, dogs and a pig.


The nearest town is Tromsø, about an hour by car from here.
Nowadays we`re waiting for the sun. Watch the pictures below. At 6th of February the sun will shine at us in our little valley. We`re really looking forward to see the first sight.


Bye for now! Hope you`ll join me later. Please post a comment, so I`ll get some feedback if you like what you just read. :-)


In norwegian:
Nå er det en stund siden jeg har skrevet her. Jeg skal prøve noe nytt: Nemlig å skrive noe av innlegget på engelsk! Vet ikke helt hvordan det vil fungere, jeg har jo ikke verdens største ordforråd. Men hva gjør det sålenge jeg har ei ordbok, i miniformat, riktignok.
Et lite vinterbilde tatt for to år siden. 
Fame og Timmy ute på tur i snøen.
A pic from a trip outside. 
Timmy and Fame having fun in the snow.

Vi venter på at sola skal vise seg. Vi vet den er der, lysende bak horisonten med sine livgivende stråler. Foreløpig skinner den på fjelltoppene og enkelte heldige steder her nord. Lørdag var jeg kjørende over høgda, høyeste punkt i dalen over fjelleidet. Og som jeg okket meg over at kameraet ikke var med, da jeg fikk se himmelen mot sør! Det gjorde nesten vondt, så utrolig vakkert var det med intenst oransje himmel mot horisonten bak fjellkjeden mot Malangen. 


Det er ennå ei stund til vi ser sola hos oss, nærmere bestemt 6. februar.


Jeg fikk tatt et bilde av sola her hjemme mot Lyngsalpene.
The Lyngen alps in the backround.

Ha en fortsatt flott søndag kveld! :-) Eva Annie