Om meg

Bildet mitt
I det gylne tiåret - over 60, pensjonert lærer, gift, 3 voksne barn, bor med Timmy som er en gammel hund på 13 år, ei katt ved navn Mona 14 år. Og ikke minst samme gubbe gjennom 35 år. :) Livsmotto: "Ta en dag om gangen". Vær takknemlig for det du har.

fredag 20. april 2012

Tid for fredagskos

Det er kjærkomment med helg, og enkelte fredager er det ekstra godt. For en gave ei frihelg er!


Denne uka har vært spesiell for hele nasjonen i.o.m. rettsaken som har gått på alle riksdekkende medier. Det har nesten vært for mye av det vonde. Jeg har prøvd å begrense oppdateringa til ei nyhetssending i døgnet. Det må være veldig spesielt å sitte i samme sal som den siktede og følge rettsaken dag etter dag. Ære være dem som klarer det, særlig de som mistet noen av sin kjære i denne terroraksjonen.



Etter denne uka hadde jeg lyst på litt hygge på fredagskvelden. Jeg har jo vært opptatt av å minke på sukkerbruken, og føler at jeg har vært ganske flink.


Så jeg rigget meg til med ost, frukt og et lite glass rødvin. Det smakte nydelig! Noe av osten er produsert i selveste Provence. Det var smakebiter av ost med ulike typer krydder på. Bare fantastisk smakfullt - ost kan de i Italia. Mmmmmm.....!
Ser du den lille feilen? Skjønner ikke hvordan bildet ble feil vei. :-)
Ha en fortsatt hyggelig fredagskveld med den kosen du liker best. :-) Eva Annie