Om meg

Bildet mitt
I det gylne tiåret - over 60, pensjonert lærer, gift, 3 voksne barn, bor med Timmy som er en gammel hund på 13 år, ei katt ved navn Mona 14 år. Og ikke minst samme gubbe gjennom 35 år. :) Livsmotto: "Ta en dag om gangen". Vær takknemlig for det du har.

tirsdag 10. januar 2012

Et lite glimt fra "barnehagen", lilleavdelinga.



 Heisan! Jeg har lagt til en liten videosnutt fra kjegardet. Det er ganske livlig der og nesten umulig å få med bare et kje. Mora er nysgjerrig og vil gjerne blande seg litt inn, lukte på kameraet osv. Det er ikke topp kvalitet, litt for mørkt i fjøset. Men det gir et lite glimt av hvordan stemninga er.

 Nå blir det middagshvil før fjøsstellet, de tidlige morgenene merkes godt. Nattevakta (kaillen) ligger allerde og lader seg opp til ei lang natt.

Ha en fin ettermiddag fortsatt! 

søndag 8. januar 2012

Geitekillingen som kunne telle til ti.

Det er vel heller budeia og gårdsdrengen som teller. Antallet kje stiger stadig i fjøset vårt.
Lille Mini fikk smake flaske og den tok hun som ingenting.
Mat er mat uansett hvor den kommer fra! :)
Lille Mini som blei født i går, var i kjempeform i dag. Føttene hadde retta seg pent ut og hun hadde tydeligvis vært og forsynt seg mange ganger av en av de  ammende mødrene. Det hadde nok vært litt trangt inni magen til mora, å være trilling betyr gjerne at en av dem blir ekstra liten.


I dag var kom det en liten fargeklatt av en bukk, svartgrå av farge. "Gråne", født i 2002, fikk tvillinger, bl.a. denne bukken og et hvitt geitkje.
En dag gammel og allerede klar til å utforske verden.
Gråne steller sine små.
Nå er det på tide å køye, søndagen er allerede til ende og ei ny uke venter.


God natt, alle sammen! Ønsker dere ei fin ny januar-uke fra Eva Annie.