Om meg

Bildet mitt
I det gylne tiåret - over 60, pensjonert lærer, gift, 3 voksne barn, bor med Timmy som er en gammel hund på 13 år, ei katt ved navn Mona 14 år. Og ikke minst samme gubbe gjennom 35 år. :) Livsmotto: "Ta en dag om gangen". Vær takknemlig for det du har.

søndag 17. januar 2016

Gård til salgs


Da er valget tatt; vi har bestemt oss for å selge Skogmo gård i Lakselvdalen i Balsfjord. Her har vi bodd de siste 15 årene, hatt geiter i fjøs og på beite fram til i 2013.









Siden vi har begynt å "dra på årene", ønsker vi at yngre krefter overtar etter oss. Det er mange bygninger som skal vedlikeholdes og tas vare på. Jordene er flate og lette å høste. 




Utmarksbeitet er vilt, variert og perfekt for geiter og sauer.

Gården er veldig godt egnet til å ha andre dyr også. Vi har hatt ender, høns, gris og kaniner.




For tida har vi fire hester på gården. Det er en stor og romslig stall i fjøset, hesteinnhegning nært huset, og en ridebane på 20 x 40 meter. Området ved gården er naturskjønt og velegnet for rideturer. Vi har flere fine sommerbeiter for hestene.











Lakselvdalen har en fantastisk flott natur med majestetiske fjell, elva som snor seg buktende gjennom dalen, og vakker, grønn skog omgir oss på alle kanter.







Det er mange bygninger av ulike slag på Skogmo. Våningshus, kårbolig, driftsbygning, garasje/verksted/lagerbygning, ei lita hytte og endog en kvilargamme fra 1952. Det er beplantet rundt omkring i en stor hage med blomster, prydbusker og bærbusker.












Skogmo er et godt og trygt sted å vokse opp på. Idyllisk, fredelig, oversiktlig, lite trafikk i nærområdet og nære naboer i et gårdstun, der Skogmo ligger i ytterkanten for seg selv. 

Den familien som overtar etter oss har mye å glede seg til.







På den ene fjøsdøra.

Annonsen med utfyllende opplysninger finnes på gårdsbruk.no.


Vennlig hilsen Eva Annie

2 kommentarer:

Guðið almáttugt. sa...

Góðan dag! Hvernig get ég komist í samband við þig Eva Annie? Við erum lítil fjölskylda frá Íslandi sem dreymir um að taka við búi á Íslandi/Noregi :)

Hello, my name is Brynhildur and I am from Iceland. My husband and I with our 3 year old daughter would like to get in contact with you to take over this beautiful farm in north Norway! How can I reach you Eva Annie?

Jeg kan ikke snakke norsk men jeg kan måske snakke lidt på dansk.

Contact me please: brynkz@gmail.com

Unknown sa...

Hei, finner ikke annonsen på gardsbruk.no,har dere solgt? Hilsen Renathe